A csapat

Mi vagyunk a Sportaholic, egy egyedülállóan összetartó és elszánt sportközösség.

2016 óta készítünk YouTube videókat, illetve az online felületeink kiépülésével egyidejűleg igyekszünk segíteni a sportolni, mozogni vágyóknak, testi és szellemi fejlődésükben. Habár mindketten gyermekkorunk óta sportolunk, mégis teljesen más területeken vagyunk jártasak, egészen más utakon járunk.

bálint

Bálint sportpályafutását kiskorában, futballistaként kezdte, több mint tíz évig rúgta a bőrt, kiemelkedő sikerekkel. Egy térdsérülést követően, tizennégy évesen ismerkedett meg a konditermi edzéssel, amely az évek során szenvedélyévé vált. A gimnáziumi évek után több testépítő versenyen is kipróbálta magát, sorra halmozva a kiváló eredményeket. Mindennek gyümölcseként, 2018-ban, Men’s Physique kategóriában megszerezte az IFBB Profi kártyát. Jelenleg személyi edzőként dolgozik Budapesten.

zoárd

Zoárd szintén kisiskolásként vágott bele az élsportba, négy évig versenyszerűen súlyt emelt. Emellett párhuzamosan rövidtávfutó atlétaként is tevékenykedett, a sportok királynőjének további négy évig hódolt. A két sportágban kimagasló nemzetközi és országos eredményeket könyvelt el, s miután az atlétikát – tanulmányai miatt – abbahagyni kényszerült, ő is a konditeremben találta meg a helyét. Azóta elsősorban súlyzós és saját testsúlyos edzéssel foglalkozik. Jelenleg Budapesten tanul a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán, állami finanszírozottként.

A Csapat ereje és esszenciája éppen ebben a különböző, sokszínű múltban, jelenben, illetve jövőképben rejlik, hiszen ezáltal a Sportaholic alapját az ismeretek és tapasztalatok széles palettája alkotja.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINKNEK

A Sportaholic célja egy Magyarországon egyedülálló minőséget képviselő fitnesz- és sportcsatorna felépítése. Együttműködéseink során mindig törekszünk a sablonokat mellőzve, autentikusan képviselni az adott márkát vagy terméket a közösségi média felületeinken (YouTube, Instagram, Facebook), illetve kampányainkkal fontos és pozitív üzeneteket közvetíteni a célközönség irányába.

A kivitelezés során profi eszközök állnak rendelkezésünkre.

Több, 4k felbontásra képes kamera és akciókamera + sokféle objektív

Puskamikrofonok, „csiptetős” mikrofonok, recorder

Mini és nagy reflektorok, green screen

A drónfelvételeket szintén meg tudjuk oldani

AMIT GARANTÁLUNK A KÖZÖS MUNKA SORÁN

Kimagasló minőségű képi és videós anyagok

Kreatív, sablonmentes kivitelezés

Precíz és gyors munka, a határidők betartása

Hitelesség

ÁLLANDÓ PARTNERÜNK A

akikkel számtalan sikeres projektet vittünk már véghez.

További együttműködéseink

KISS VIRÁG

IFBB Bikini Pro világbajnok

Kiss Virág

IFBB Bikini Pro világbajnok

KÖZÖSSÉGÜNK

Méltán vagyunk büszkék folyamatosan bővülő, nagyszerű közösségünkre, melyet sok-sok tehetséges, céltudatos, és életvidám sportaholic gazdagít.

×

Kosár