GYIK

Mielőtt felkeresnél minket bármilyen a szolgáltatásainkat érintő kérdéssel kapcsolatban, nézz szét a lenti gyakori kérdések között, hátha megtalálod a saját válaszod!

Szolgáltatásaink nincsenek korhatárhoz kötve, egyaránt dolgozunk fiatalabb és idősebb kliensekkel. Konditermi edzéstervet 16 éves kor alatt – kézenfekvő egészségügyi okokból – nem tudunk biztosítani.

Amennyiben még nem rendelkezel számottevő tapasztalattal az edzés (pl. edzésfelosztás, gyakorlatok helyes kivitelezése, edzésmódszerek) vagy az étkezés (pl. makrónutriens arányok meghatározása, előretervezés, egészséges alternatívák) terén, a kezdő programot javasoljuk számodra. Ha az előbbiek nem okoznak gondot vagy újdonságot, nyugodtan választhatod a haladó programot.

Természetesen. Nőkkel és férfiakkal egyaránt dolgozunk.

A személyre szabott programot úgy állítjuk össze, hogy az adott időtartam alatt folyamatos, progresszív fejlődést biztosíthasson a kliens számára. A négyhetes program egy, a nyolchetes kettő, a tizenkéthetes pedig három (háromszor négy hét) ciklusból épül fel. Az egyes ciklusok között felülvizsgáljuk, a kliens tapasztalatai, igényei alapján korrigáljuk a tervet. Minél hosszabb egy program, annál komolyabb eredményekkel, fejlődéssel számolunk.
Emellett, az adott program időtartamával megegyező időre, korlátlan írásbeli konzultációs lehetőséget biztosítunk.

A rendelés megerősítésétől illetve a fizetés beérkezésétől számított egy héten belül küldjük a programot. Amennyiben valamilyen váratlan okból csúszás történne, arról e-mailben haladéktalanul értesítést küldünk.
A kiemelt akciók, különleges események (pl. Black Friday) esetén számítani kell a párnapos csúszásra.

A fizetés előre, közvetlen banki átutalással vagy PayPal-on keresztül történik.
Külföldi klienseink az IBAN számunk segítségével tudják lebonyolítani a tranzakciót.
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU61117734940062557900000000

Az adott program időtartamával megegyező időre, korlátlan írásbeli konzultációs lehetőséget biztosítunk a levélcímünkön keresztül (thesportaholic.orig@gmail.com).

Az életmódváltó programot elsősorban azok számára alkottuk meg, akik gyökeresen szeretnének változtatni addigi életvitelükön, ehhez pedig szükségük van külső, szakmai segítségre. A program keretein belül lefektetjük az életmódváltás alappilléreit, kiküszöböljük a hátráltató körülményeket, és megágyazunk a jövőbeli nagyobb, tartós célok megvalósításának.

Az otthoni edzésprogramot azoknak javasoljuk, akik kezdő szinten állnak, ebből kifolyólag vagy egyéb megfontolásból nem szeretnének terembe járni, otthon sajátítanák el az alapokat, illetőleg bármilyen okból nincs lehetőségük konditermet látogatni. Az otthoni terv a kliens számára rendelkezésre álló eszközök alapján, egyéni céljainak megfelelően kerül kialakításra.

Minden ember és minden szervezet más, legyen szó akár a célokról, az anyagi lehetőségekről, a metabolizmusról, a testkompozícióról, a genetikáról vagy bármilyen egyéb releváns körülményről. Mind az edzésterv, mind az étrend tekintetében arra törekszünk, hogy a program teljes mértékben passzoljon a kliens igényeihez illetve elvárásaihoz.
Éppen ezért a közös munka egy részletes kérdőív kitöltésével kezdődik, mely a rendelési folyamat során automatikusan megnyílik a kliens számára.

Mivel fontosnak tartjuk, hogy egy diéta nemcsak hatékony, de tartható és élvezetes is legyen, az étrend keretein belül tág variációs lehetőséget, számos étel és alapanyag alternatívát kínálunk.
A terv első szegmensében összegezzük az irányadó makrónutriens és/vagy kalória értékeket, a mozgásra és a folyadékbevitelre vonatkozó instrukciókat. Ezt követően felvázoljuk a napi étkezések struktúráját, a konkrét étel/élelmiszer alternatívákat, végül pedig egy precízebb, számszerűsített (gramm szerint meghatározott) táblázattal szolgálunk – mindezt külön-külön az egyes ciklusokra (ld. 4-8-12 hetes terv) vetítve. A kezdő tervek esetén természetesen jóval kevésbé szigorú keretekkel dolgozunk.
Az étrendhez táplálékkiegészítési ajánlás és általános tippek melléklet is tartozik.

Az edzésterv struktúrája nagyban hasonlít az étrend felépítéséhez. A bevezetést követően általános szabályokkal, átfogó instrukciókkal, majd egy konkrét, személyre szabott edzésprogrammal szolgálunk. Az edzéshetek, edzésnapok száma, összetétele, és a program felépítése mind-mind a kliens egyéni céljaihoz és igényeihez igazodik. A terv keretein belül külön kitérünk a kardióvaszkuláris illetve kiegészítő edzésre, az egyes edzéstechnikákra, illetőleg a ciklusok közötti változtatásokra.

A közös munka egy részletes kérdőív kitöltésével kezdődik, mely a rendelési folyamat során automatikusan megnyílik a kliens számára.

A közösségi média platformjainkon rendszeresen meghirdetünk különböző akciókat, kedvezményeket. Ezekhez az akciókhoz legtöbbször egy kuponkód társul, melyet a kosárban, a kuponkód fülnél lehet érvényesíteni.

Ebben az esetben nem tudunk speciális komplex kedvezményt biztosítani, a terveket külön-külön szükséges megvásárolnod.

A Receptgyűjtemény bebizonyítja, hogy egy egészségtudatos étrend is lehet változatos, élvezetes, ízekben gazdag, az egyes ételek elkészítése pedig nem feltétlenül igényel különösebb szakértelmet. A könyvben 30 ínycsiklandó receptet gyűjtöttünk össze, melyek között nem csupán főétkezések, hanem desszertek és nassolnivalók is megtalálhatók. Az egyes receptekhez makrotápanyag táblázatot és extra elkészítési tippeket is mellékeltünk.

A széles vállak határozottságot, tartást sugároznak. Ha régóta szeretnél esztétikus, széles vállizmokat, esetleg az áhított “V-alakra” törekszel, de megálltál a fejlődésben, vagy jól jönne egy kis szakmai támogatás, a Váll Edzés Ebook segítségedre lehet abban, hogy a következő szintre lépj! Mit tartalmaz a dokumentum?! Anatómia, edzéselmélet, technikák, gyakorlatok és minta edzéstervek.

Kockás hasizomzatra vágysz?! Formás, lapos hasat szeretnél?! A Has Edzés Ebook a hasizmok edzését, fejlesztését veszi górcső alá. A “kockahassal” kapcsolatos általános információkon és tudnivalókon túl, összegyűjtöttük a leghatékonyabb gyakorlatokat, legjobb technikáinkat és jól bevált trükkjeinket, amik segítségedre lehetnek a hasizmok erősítésében.

Büszkén mutatjuk be az első olyan dokumentumunkat, amely dedikáltan a Hölgyeknek szól! Ha szeretnél formás, kerek, erős farizmokat, hogy nemcsak a melegítő, de a farmer vagy az estélyi is vadítóan mutasson rajtad, bátran ajánljuk a Popsi Edzés Ebookot. A Kézikönyvben szó esik a popsi edzéséről, a diéta szerepéről, a legjobb gyakorlatokról és technikákról, emellett konkrét edzésterv mintákkal is szolgálunk, hogy a maximumot hozhasd ki magadból.

A Funkcionális Edzés Kézikönyv a legkomplexebb, legösszetettebb Ebook a Sportaholic kínálatában. Ebben a dokumentumban számos sportág illetve mozgásforma elméleti és gyakorlati elemeit egybegyúrva, összegyűjtöttünk minden szükséges információt ahhoz, hogy többfunkciós, szívós, robbanékony és erőteljes izomzatot építhess. Az Ebookban olvasható tippek, edzésmódszerek és gyakorlatok alkalmazhatók egy konditermi edzésprogram kiegészítéseként, de önálló programot is építhetsz rájuk. A tartalmi részek a következők:

  • általános edzéselméleti tudnivalók, fogalmak, technikák
  • átfogó fejezet a kardiózásról
  • súlyemelő alapgyakorlatok, TRX és kettlebell elemek
  • saját testsúlyos és otthoni edzés
  • boksz kiegészítő funkcionális edzések.