Ebook

A 2022-es év

Újdonsága

Kínálatunkban a személyre szabott edzéstervek és étrendek mellett immár öt egyedülálló ebookot is megtalálsz.

Válaszd ki a számodra megfelelő kézikönyvet vagy szerezd be egyszerre az összeset kedvezményes áron!

Sportaholic

Receptgyűjtemény

A tudatos étkezés nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a finom fogásokról!

A Sportaholic Receptgyűjtemény bebizonyítja, hogy egy egészségtudatos étrend is lehet változatos, élvezetes, ízekben gazdag, az egyes ételek elkészítése pedig nem feltétlenül igényel különösebb szakértelmet. A könyvben 30 ínycsiklandó receptet gyűjtöttünk össze, melyek között nem csupán főétkezések, hanem desszertek és nassolnivalók is megtalálhatók. A pénztárcakímélő receptekhez makrotápanyag táblázatot, bevásárlólistát és extra elkészítési tippeket is mellékeltünk.

Kézikönyv

Funkcionális edzés

Ha nem csupán erős, de szívós izomzatra vágysz, ha szeretnéd gond nélkül venni a pulzusemelő akadályokat, a Funkcionális Edzés Kézikönyv tökéletes választás számodra!

Ez a Kézikönyv a legkomplexebb, legösszetettebb Ebook a Sportaholic kínálatában. A dokumentumban számos sportág illetve mozgásforma elméleti és gyakorlati elemeit egybegyúrva, összegyűjtöttünk minden szükséges információt ahhoz, hogy többfunkciós, szívós, robbanékony és erőteljes izomzatot építhess. Az Ebookban olvasható tippek, edzésmódszerek és gyakorlatok alkalmazhatók egy konditermi edzésprogram kiegészítéseként, de önálló programot is építhetsz rájuk. A tartalmi részek a következők:

  • általános edzéselméleti tudnivalók, fogalmak, technikák
  • átfogó fejezet a kardiózásról
  • súlyemelő alapgyakorlatok, TRX és kettlebell elemek
  • saját testsúlyos és otthoni edzés
  • boksz kiegészítő funkcionális edzések.
Kézikönyv

Has edzés

Kockás hasizomzatra vágysz?! Formás, lapos hasat szeretnél?! A Has Edzés Kézikönyv a hasizmok edzését, fejlesztését veszi górcső alá. A “kockahassal” kapcsolatos általános információkon és tudnivalókon túl, összegyűjtöttük a leghatékonyabb gyakorlatokat, legjobb technikáinkat és jól bevált trükkjeinket, amik segítségedre lehetnek abban, hogy előjöjjenek azok a kockák!

Kézikönyv

Váll edzés

A széles vállak határozottságot, tartást sugároznak. Ha régóta szeretnél esztétikus, széles vállizmokat, esetleg az áhított “V-alakra” törekszel, de megálltál a fejlődésben, vagy jól jönne egy kis szakmai támogatás, a Váll Edzés Kézikönyv segítségedre lehet abban, hogy a következő szintre lépj! Mit tartalmaz a dokumentum?! Anatómia, edzéselmélet, technikák, gyakorlatok és minta edzéstervek.

Kézikönyv

Popsi edzés

Büszkén mutatjuk be az első olyan dokumentumunkat, amely dedikáltan a Hölgyeknek szól!

Ha szeretnél formás, kerek, erős farizmokat, hogy nemcsak a melegítő, de a farmer vagy az estélyi is vadítóan mutasson rajtad, bátran ajánljuk a Popsi Edzés Kézikönyvet. Az Ebookban szó esik a popsi edzéséről, a diéta szerepéről, a legjobb gyakorlatokról és technikákról, illetve konkrét edzésterv mintákkal is szolgálunk, hogy a maximumot hozhasd ki magadból.